Proizvodi

Aluminijumska Bravarija

Alu prozori i vrata, klizni sistemi, grilje, fasade i slično imaju široku primjenu u građevinarstvu. Odlikuju se stabilnošću i čvrstinom. Pogodni su za izradu većih pozicija imaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Imaju ravan ili zaobljen dizajn profila, visoki sjaj i izražajne boje koje mogu biti u vim nijansama po RAL karti.
Lakoća održavanja i nemogućnost korozije su prednosti bravarije izrađene od alu profila.
Mi nudimo aluminijumsku bravariju izrađenu od poznatih brendova kao što su: ELVIAL, ALUMIL ILI FEAL.

Pogledaj Galeriju

PVC Bravarija

PVC prozori i vrata imaju široku primjenu u građevinarstvu kad su u pitanju kuće, stanovi i slično...
Prednosti su što imaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Poznati su po višekomornim sistemima tako da naša firma koristi prepoznatljive profile proizvođača ROPLASTO-BERGISH GLADBAH, sistem 6002- sedmokomorni štok u sastavu sa šestokomornim krilom, ima zaobljen dizajn, ugradnu dubinu 82mm. Ovaj sistem u granulatu sadrži visoku koncentraciju kalcijum cinka CA-Zn i stakla te s toga ima visoku bjelinu i sjaj za koji se izdaje garancija u trajanju od 10 godina.
Gume na ovim profilima su sive i varne što poboljšava izolaciju.

Pogledaj Galeriju

Roletne, komarnici i trakaste zavjese

ROLETNE su odličan izbor za zaštitu od udara vjetra, kiše, grada, sunca i neželjenih pogleda. Izrađene su od alu profila i lamal punjenih poliuretanom, mogu biti u svim bojama po RAL karti.
VENECIJANERI imaju široku primjenu u zaštiti od sunca, toplote kao i za održavanje privatnosti.
TRKASTE ZAVJESE imaju lijep dizajn za unutrašnjost vašeg doma, funkciju zaštite od sunčevih zraka i neželjenih pogleda.
KOMARNICI imaju osnovnu funkciju a to je zaštita od insekata u momentima provjetravanja prostorija.


Pogledaj Galeriju

Roletne, komarnici i trakaste zavjese

Grilje ili škure od aluminijuma su vrhunski proizvod koji osim zaštite od udara vjtra, kiše, grada, sunca ineželjenih pogleda imaju estetski uticaj na izgled objekta i djeluju i kao statusni simbol.


Pogledaj Galeriju

Garažna rolo vrata

Garažna rolo vrata su odličan izbor za ulaz u garaže, za zatvaranje izloga ili pravljenja pregrada. Mogu biti izrađene od aluminijumske punjene ili prazne čelične lamele. Mogu se dizati na elektro motor na daljinsko upravljanje ili na ručno dizanje, mogu biti u svim paletama boja.
Garažna segmentna vrata ili industrijska vrata su idealno rešenje za poslovne magacinske prostore većih površina , mogu podilaziti pod plafon ili ići ravno uz zid. Sastavljena su od više panela ili segmenata koji su punjeni poliuretanom što im poboljšava izolaciju, mogu se podizati ručno ili na elektro motor, mogu biti u više boja.


Pogledaj Galeriju

Sobna vrata od medijapana

Sobna vrata od medijapana se izdvajaju u našoj ponudi po estetskom dizajnu i kvalitetu.
Vrata služe isključivo za unutrašnjost i mi nudimo gotova sa lagera koja su u tri dimenzije i to širine 70, 80 i 90cm sa visinom 205cm. Nudimo 3 modela u posebnim bojama hrast, mahagoni i bijela
. Jezgro krila je ispunjeno drvenim letvama vertikalno na svakih 8cm, presvučeno medijapanskom pločom pa kvalitetnom pvc film folijom. Uz vrata ide dekor kvaka, brava i cilindar sa leptir zaključavanjem. Šarke su harmonika-preklopne 3x po krilu nosivosti 70kg, rozetne su inox, štokovi su medijapanski sa podesivim zaobljenim lajsnama rezanim na 45 stepeni. Dightunzi su sivi epdm kvaliteta.Pogledaj Galeriju

Blind vrata

Blind vrata služe za ulaz u stanove i preporučuju se za unutrašnju upotrebu, nudimo više modela i boja i ona su gotova i to dimenzije 96x206cm. Sva vrata su sa sigurnosnim bravama koja imaju zaključavanje u tri pravca, imaju špijunku i zvonce, a prag je prohromski.


Pogledaj Galeriju

Aluminijumske ograde

Aluminijumska ograda je odlično estetsko rešenje za stepeništa, terase i pregrade. Izrađena je od alu profila u silver boji i može biti od cijevi, kvadratnih profil, stakla i slično


Pogledaj Galeriju

Elektro motori za roletne

Elektro motori za roletne su moderan, kvalitetan i funkcionalan izbor kad je u pitanju veća površina roletne, idealno za balkonska vrata, terase i slično. El. motor može da podiže i spušta roletne na zidnom prekidaču ili preko lijepo dizajniranog daljinskig upravljača koji ima nosač za zid.